Reteaua locala de clinici medicale Medici’s a inchiriat o suprafata totala de 840 m2 la etajul 1 al cladirii Timco din Timisoara, detinuta de Bega Group, fiind in discutii pentru extinderea spatiului inchiriat pana la 1000 m2. Tranzactia a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara Activ Property Services.

Clinica este amplasata langa zona ultracentrala de birouri a Timisoarei, asa numitul “central business district” dezvoltat in jurul Pietei 700, la limita centrului istoric. Intersectia majora in care se situeaza este puternic dezvoltata din punct de vedere comercial, incluzand retaileri precum Carrefour, Penny Market, DM si Kaufland, precum si prezenta marilor lanturi de farmacii: SensiBlu, Catena si HelpNet.

Cladirea Timco a gazduit pana de curand birourile Nokia, devenind disponibila pentru inchiriere in urma relocarii Nokia in noul sau campus de 27.000 m2 de la Bega Business Park, tranzactie intermediata de asemenea de Activ Property Services. La parterul cladirii este amplasata o drogherie DM.

„Noua clinica Medici’s Academica este situata intr-o zona ultracentrala a Timisoarei, cu pozitonare la intersectia marilor bulevarde si, tinand cont de calitatea profesionala si reputatia medicilor care vor profesa in noua locatie, serviciile sale se adreseaza celor cca. 50.000 de abonati ai retelei de clinici si asiguratilor Allianz, Asirom si Signal iDuna, precum si locuitorilor intregului oras. Clinica Medici’s Academica va beneficia si de avantajele zonei, adresandu-se si riveranilor cat si celor aproape 7.000 de angajati care lucreaza in cladirile de birouri din apropiere, clinica avand posibilitatea de extindere a spatiului la cerere.” spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timisoara al Activ Property Services.